Καλάθι Αγορών
  Περιεχόμενο: 0 προϊόντα
  Σύνολο: 0 €
   
   
  Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία Εκδόσεις Εκδηλώσεις Νέα Επικοινωνία
   
ΑΛΚΥΩΝ >

Κατηγορίες Βιβλίων
> Αυτοβελτίωση
> Βιογραφίες
> Εσωτερική Ψυχολογία
> Λογοτεχνία
> Μάθηση Εκπαίδευση
> Μάνατζμεντ
> Οδηγός
> Υγεία
 Bestsellers
από 18,00 μόνο 16,20!!!
περισσότερα...
από 20,00 μόνο 18,00!!!
περισσότερα...
από 22,00 μόνο 19,80!!!
περισσότερα...
από 20,00 μόνο 18,00!!!
περισσότερα...
από 25,00 μόνο 22,50!!!
περισσότερα...
από 14,00 μόνο 12,60!!!
περισσότερα...
 
Διαχειριστείτε το Aγχος σας
 
Kαρόλα Folle-Aλέπη
 
Aλκυών
ISBN: 978-960-7661-99-9
 
Σελίδες: 132 (και συνοδευτικό cd)
Διαστάσεις: 14x20
Ημερομηνία Έκδοσης:
 
Τιμή: 13,00
Τιμή Προσφοράς: 11,70
 
προσθήκη στο καλάθι

Λίγα λόγια για το Βιβλίο

 Το βιβλίο αποσκοπεί στην ενημέρωση του αναγνώστη για το φαινόμενο του άγχους, με σκοπό την καλύτερη κατανόησή του, ως αφετηρία για την σωστή και αποτελεσματική αντιμετώπισή του στην καθημερινότητα.

Παρουσιάζονται διάφορες δοκιμασμένες, απλές, αλλά αποτελεσματικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές αναπνοής, χαλάρωσης και μέθοδοι οργάνωσης που είναι δυνατόν να βοηθήσουν τον αναγνώστη στην αποτελεσματική διαχείριση του άγχους. Απώτερος στόχος του βιβλίου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του αναγνώστη και η απόκτηση της δεξιότητας να διαχειρίζεται  το άγχος στην καθημερινότητά του, ώστε να παραμείνει στη ζωή του μόνο ως εφαλτήριο για νέες προκλήσεις και να αποτελέσει συνοδοιπόρο και σύμμαχο και όχι σκόπελο!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Βασικό κομμάτι του βιβλίου αποτελεί το επισυναπτόμενο CD, το οποίο περιέχει
-για πρώτη και μοναδική φορά στην ελληνική γλώσσα- οδηγίες της συγγραφέως για ασκήσεις αναπνοής, χαλάρωσης και νοερής απεικόνισης, διάρκειας 80 λεπτών για την εύκολη και αποτελεσματική εφαρμογή τεχνικών για σωματική και ψυχική χαλάρωση καθώς και για την αντιμετώπιση της αϋπνίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Καρόλα Folle-Αλέπη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Marburg της Γερμανίας. Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά από το 1993  με ενήλικα άτομα, παιδιά και εφήβους καθώς και με οικογένειες, σε γραφείο που διατηρεί στην Καλαμάτα (www.carola-alepi.gr). Εφαρμόζει κυρίως μεθόδους γνωσιακής– συμπεριφοριστικής  κατεύθυνσης, τεχνικές κλινικής ύπνωσης και την Εφαρμοσμένη Ανάλυση της Συμπεριφοράς (ABA) σε παιδιά με αυτισμό.
Έχει πραγματοποιήσει πλήθος ημερίδων, ομιλιών, σεμιναρίων σε θέματα ψυχολογίας και αρθρογραφεί σε εφημερίδες, περιοδικά και σχετικά sites στο internet. Διοργανώνει βιωματικές ομάδες εφήβων-ενηλίκων για αυτογνωσία και προσωπική ανάπτυξη καθώς και για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων δυσκολιών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα που σχετίζονται με το άγχος.
Εκπαιδεύει στελέχη ψυχικής υγείας στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση της Συμπεριφοράς και οργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης γονέων αυτιστικών παιδιών. 
 


Είσοδος Μελών
 
Είσοδος
Νέος Λογαριασμός
Υπενθύμιση Κωδικού
 

Τελευταία Νέα
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Χρήστος Νικολόπουλος Η Ζωή μου... τα Τραγούδια μου Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:00 ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ Λευτέρης Παπαδόπουλος (δημοσιογράφος) Γιώργος Λιάνης (δημοσιογράφος) Βασίλης Χιώτης (γενικός διευθυντής Βήμα fm) Νίκος Θρασυβούλου (αναπληρωτής γεν. διευθυντής Βήμα fm) Ανδρέας Ανδρεόπουλος (καθηγητής π. πρύτανης Ε.Μ.Π.) και ο Γιώργος Νταλάρας Συντονίζει η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου Η βραδιά θα κλείσει με μουσικές εκπλήξειςπερισσότερα...

 
 
Αρχική Σελίδα | Η Εταιρεία | Εκδόσεις | Εκδηλώσεις | Νέα | Επικοινωνία | Προτάσεις | Όροι Χρήσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

© 2011 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΚΥΩΝ. All Rights Reserved

Designed and developed by HellasSITES