Καλάθι Αγορών
  Περιεχόμενο: 0 προϊόντα
  Σύνολο: 0 €
   
   
  Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία Εκδόσεις Εκδηλώσεις Νέα Επικοινωνία
   
ΑΛΚΥΩΝ >

Κατηγορίες Βιβλίων
> Αυτοβελτίωση
> Βιογραφίες
> Εσωτερική Ψυχολογία
> Λογοτεχνία
> Μάθηση Εκπαίδευση
> Μάνατζμεντ
> Οδηγός
> Υγεία
 Bestsellers
από 18,00 μόνο 16,20!!!
περισσότερα...
από 20,00 μόνο 18,00!!!
περισσότερα...
από 22,00 μόνο 19,80!!!
περισσότερα...
από 20,00 μόνο 18,00!!!
περισσότερα...
από 25,00 μόνο 22,50!!!
περισσότερα...
από 14,00 μόνο 12,60!!!
περισσότερα...
 
Οι Μύθοι της Ευτυχίας
 
Sonja Lyubomirsky
 
Αλκυών
ISBN: 978-618-5033-21-7
 
Σελίδες: 360
Διαστάσεις: 14x20
Ημερομηνία Έκδοσης: 5/2014
 
Τιμή: 22,00
Τιμή Προσφοράς: 20,00
 
προσθήκη στο καλάθι

Λίγα λόγια για το Βιβλίο

 

Στους Μύθους της Ευτυχίας, 
η Σόνια Λιουμπομίρσκι ασχολείται με τα κυριότερα σημεία της ενήλικης ζωής, εξετάζοντας τόσο τα επιτεύγματα (γάμος, παιδιά, επαγγελματική ικανοποίηση, πλούτη), όσο και τις αποτυχίες (διαζύγιο, οικονομική καταστροφή, αρρώστια) για να αποκαλύψει ότι οι λανθασμένες αντιλήψεις μας γι’ αυτά τα γεγονότα αποτελούν ίσως τη μεγαλύτερη απειλή για τη μακροπρόθεσμη ευτυχία μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Η Λιουμπομίρσκι υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι πιστεύουμε μια σειρά από μύθους, νομίζοντας πως θα είμαστε για πάντα ευτυχισμένοι φτάνει να πετύχουμε τους στόχους που επιβάλλει η κουλτούρα μας. Αυτή η περιορισμένη αντίληψη της ευτυχίας δεν μας αφήνει να αντιληφθούμε τα θετικά που συνοδεύουν κάθε αρνητικό γεγονός της ζωής και να αναγνωρίσουμε την ανάπτυξη που μας προσφέρει. 
 
Επειδή περιμένουμε το καλύτερο (ή το χειρότερο) από τα κρίσιμα σημεία καμπής της ζωής μας, κάνουμε το λάθος να δίνουμε μεγάλο βάρος στις αρχικές συναισθηματικές αντιδράσεις μας. Αυτό το βιβλίο θα επιτρέψει στους αναγνώστες να κοιτάξουν πέρα από την πρώτη τους ενστικτώδη αντίδραση, αποδεικνύοντας με επιστημονικές έρευνες ότι συχνά εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η νοοτροπία μας και οι συγκεκριμένες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. Ένα κύριο στοιχείο αυτών των ερευνών είναι η έννοια της ηδονικής προσαρμογής, δηλαδή, το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι πολύ πιο ευπροσάρμοστος απ’ όσο νομίζουμε. Ακόμη και μετά από μια μεγάλη αλλαγή της ζωής μας –καλή ή κακή– συνήθως επιστρέφουμε στο αρχικό μας επίπεδο ευτυχίας, ξεχνώντας αυτό που μας προκάλεσε τόση χαρά ή τόσο πόνο. 
Οι Μύθοι της Ευτυχίας δίνουν την οπτική που χρειαζόμαστε για να κάνουμε πιο συνετές επιλογές, εξηγώντας πώς μπορούμε να επιβραδύνουμε αυτή την προσαρμογή μετά από μια θετική αλλαγή και πώς να ξαναβρούμε τον δρόμο μας μετά από μια δυσκολία.
 
Η Σόνια Λιουμπομίρσκι είναι καθηγήτρια ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Ρίβερσαϊντ. Οι έρευνές της για την ανθρώπινη ευτυχία έχουν τιμηθεί από το ιδρύμα Science of Generosity, από το ιδρύμα John Templeton με το βραβείο Θετικής Ψυχολογίας Templeton, και μια επιχορήγηση του Εθνικού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας. Το βιβλίο της The How of Happiness (2008) έχει μεταφραστεί σε δεκαεννιά γλώσσες και ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ σε δεκαέξι γλώσσες.
 
«Αυτός που δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό που έχει,
δεν θα ήταν ευχαριστημένος και με αυτό που θα ήθελε να έχει».
ΣΩΚΡΑΤΗΣ


Είσοδος Μελών
 
Είσοδος
Νέος Λογαριασμός
Υπενθύμιση Κωδικού
 

Τελευταία Νέα
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Χρήστος Νικολόπουλος Η Ζωή μου... τα Τραγούδια μου Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:00 ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ Λευτέρης Παπαδόπουλος (δημοσιογράφος) Γιώργος Λιάνης (δημοσιογράφος) Βασίλης Χιώτης (γενικός διευθυντής Βήμα fm) Νίκος Θρασυβούλου (αναπληρωτής γεν. διευθυντής Βήμα fm) Ανδρέας Ανδρεόπουλος (καθηγητής π. πρύτανης Ε.Μ.Π.) και ο Γιώργος Νταλάρας Συντονίζει η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου Η βραδιά θα κλείσει με μουσικές εκπλήξειςπερισσότερα...

 
 
Αρχική Σελίδα | Η Εταιρεία | Εκδόσεις | Εκδηλώσεις | Νέα | Επικοινωνία | Προτάσεις | Όροι Χρήσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

© 2011 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΚΥΩΝ. All Rights Reserved

Designed and developed by HellasSITES